2010-05-04 22 浏览
睇左openrice咁耐都好少想過要留言!!但今次真係忍唔住喇!5月1日同埋一班0909mama有聚會,揀左station 3做聚腳點啦!之前都幫襯過一次,我地係book場,所以一定要食buffet,上次已經唔多夠野食,諗住今次會好d掛,一行42個大人+2x個bb嘩嘩嘩~~~~首先佢俾左細場我地迫到連行都行唔到!果位小姐又黑口黑面!入到去就即刻叫我地要收車!!小姐你唔講我都要收啦,你果度我收左車都差d行唔到呀!!!d冷氣又唔夠!!陰公我bb已經穿短袖t恤都出哂汗,發脾氣!佢話廚房煮緊野所以熱d,跟本就係人太多!!!!到野食,d味道ok的,但份量就勁囉~大家估下有幾多~~~42個大人得1盤肉醬意,1盤白汁長通粉+1盤燴飯+1盤薯角+1盤薯泥+1盤餃子+1盤朱古力多士 (1盤即是幾多呢~~~哈哈~~就係大家睇有d食評出現裝意粉果隻白色碟兩碟喇!)當book場的媽媽問仲有冇野食,佢話會refill,係呀refill左1碟肉醬意同1盤餃子囉(仲等左成個鐘先出黎)~野飲話任飲架!refill左兩次咁大把!!佢唔係平架!!都收每大人$95錢我唔介意俾,但你都要有野俾人食嘛!有好幾位mama直頭無得

睇左openrice咁耐都好少想過要留言!!
但今次真係忍唔住喇!

嘩嘩嘩~~~~首先佢俾左細場我地迫到連行都行唔到!

到野食,d味道ok的,但份量就勁囉~大家估下有幾多~~~

佢唔係平架!!都收每大人$95
錢我唔介意俾,但你都要有野俾人食嘛!有好幾位mama直頭無得食!!!

大場俾人book左唔夠位亦要出聲啦!夾硬做生意!真係一定一定無下次!!!大家book場攪聚會要小心呢間野喇!
2010-05-01