2022-08-04
在太和站A出口,入左商場向右邊望,上自動電梯過對面商場,落到地下,只要問一問人消防局在邊個方向(唔係咁多人知太和中心🥲)L’amour就在消防局對面的👉內街👈望到百佳就對了,行入d有個露天停車場🅿️前菜1)日本時令生蠔🦪特點係爽口彈牙,再加少少檸檬汁,舔舔脷。2)Pink Lady泡泡蜂,蘋果蓉加埋蘋果汁,呢杯比較甜3)Sexy On Tree泡泡蜂,玫瑰味加埋青檸汁,這就能中和兩種味道,咁就冇咁甜4)Orange Juice Soda water橙汁梳打水,我最鍾意,天氣熱飲梳打真係好爽😄5)烤焗紐西蘭羊架.藜麥.栗子羊架烤7成熟,厚切嘅羊架,肉質好嫩。套餐1)法式濃湯:係我至愛嘅羅宋湯。2)法式前菜:鵝肝凍,鵝肝每一啖入口都好香,超正,配搭著鮮果粒食用花伴碟,成件事靚晒。3)法式多士:魚子醬金泊多士,魚子醬咸咸地配脆脆多士,食多幾件都不夠😋4)輕食:黑松露酥皮撻,黑松露本身好香,連同焗酥皮咬一啖,勁好味😋5)主菜:牛扒,7成熟牛扒上面放左一片鵝肝,呢個配搭,就算點樣飽,都要食埋佢。6)甜品: cheesecake,女人有食甜品嘅胃😂
前菜
1)日本時令生蠔🦪特點係爽口彈牙,再加少少檸檬汁,舔舔脷。
2)Pink Lady泡泡蜂,蘋果蓉加埋蘋果汁,呢杯比較甜
5)烤焗紐西蘭羊架.藜麥.栗子
羊架烤7成熟,厚切嘅羊架,肉質好嫩。
套餐
1)法式濃湯:
係我至愛嘅羅宋湯。
2)法式前菜:
3)法式多士:
魚子醬金泊多士,魚子醬咸咸地配脆脆多士,食多幾件都不夠😋
4)輕食:
黑松露酥皮撻,黑松露本身好香,連同焗酥皮咬一啖,勁好味😋
5)主菜:
6)甜品:
cheesecake,女人有食甜品嘅胃😂