第一次寫食評😚~就決定分享最近我大愛嘅西餐廳啦!呢間無論係西餐主食定係甜品,都好好味㗎🤤~最重要嘅係價錢唔算太貴,喺旺角呢個地區嚟講,比呢個價錢食到呢一個質素,真係冇得輸🥹!今次就等我先分享甜品篇啦⋯🤪✨四色窩夫party $148窩夫新鮮出爐~絕對唔係hea㗎🙌🏻而雜錦嘅好處~就係可以試晒咁多個味嘅窩夫同雪糕,可以同朋友happy share🤪✨朱古力心太軟 $68心太軟嘅朱古力味真係好濃,我特別鍾意佢哋嘅雲呢拿雪糕~大大球又好香滑😍不過今次呢個心太軟就有啲過咗火,唔夠流心呢😕✨抹茶心太軟 $68呢個抹茶心太軟同樣抹茶味好香濃,夾埋紅豆一齊食係perfect match🤝🏻 呢個個心切開係真係軟嘅😂✨ Tiramisu鬆餅 $78親手做嘅Tiramisu真係好有誠意~欣賞佢cheese同lady finger嘅層次做得好分明🥳~而鬆餅都好有空氣感同蛋香,簡直係色香味俱全🙌🏻✨蒜片炒雞腎 $58超濃郁嘅蒜味,雞腎亦唔會有內臟嘅怪味,鍾意食蒜頭嘅朋友仔唔可以錯過呀🥰!呢間餐廳仲有個優點,就係開得比較夜,最啱喺旺角行完街再過去食甜品😄~餐廳入面嘅燈光幾柔和,職員們都好nice,食過兩次都好

✨四色窩夫party $148
窩夫新鮮出爐~絕對唔係hea㗎🙌🏻

✨朱古力心太軟 $68

✨抹茶心太軟 $68

✨ Tiramisu鬆餅 $78

✨蒜片炒雞腎 $58

呢間餐廳仲有個優點,就係開得比較夜,最啱喺旺角行完街再過去食甜品😄~餐廳入面嘅燈光幾柔和,職員們都好nice,食過兩次都好滿意佢哋嘅服務態度🥰~而且仲會播住韓文歌,啱晒同朋友一齊飲下酒、傾吓偈🥂

CP價:🌟🌟🌟🌟🌟
Encore機會:🔥🔥🔥🔥🔥
環境氣氛:🧸🧸🧸🧸

🔖 #甜牙牙煮意
📞66827789
🔍 旺角煙廠街33B號朗廷軒地舖

#k_razyfoodie #k_razyfoodie西餐推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #美食推介 #吃貨日常 #真實食評分享 #旺角餐廳推介 #拍拖好去處 #甜牙牙煮意 #甜品 #西餐 #窩夫 #心太軟 #Tiramisu #鬆餅 #飲酒
2023-12-29
$70 (宵夜)