2021-10-09 30 浏览
放工喺尖沙咀唔知食乜好,我想食壽司但老公又想食扒😂見到呢間食日本丼飯嘅舖頭可以滿足我哋兩個嘅願望就即刻入去試吓🤣由於時間尚早,好好彩我地都唔使等位可以直入👍🏻但入咗10分鐘左右出面就開始有人排隊😥我嗌左海膽牡丹蝦雜錦刺身丼,而老公就叫嗌左慢煮頂級牛肉丼,再加一人一杯特飲😋慢煮頂級牛肉丼:慢煮牛肉丼嘅牛肉份量唔少,仲要幾大塊😲由於佢係慢煮,所以牛肉睇落粉粉地,食落好嫩滑🤤,又可keep到牛味👍🏻配埋隻流心蛋同埋佢嘅特製醬汁簡直係超級送飯🥺👍🏻海膽牡丹蝦雜錦刺身丼:而我嘅刺身丼簡直係海鮮大雜燴😎刺身種類豐富而且新鮮,有海膽甜蝦三文魚籽三文魚吞拿魚蟹子, etc.,絕不欺場👍🏻好滿足🥰最令我最有驚喜嘅係佢哋嘅特飲🤤👍🏻我自己最鍾意嘅就係佢嘅紫薯鮮奶🤤好香濃嘅紫薯味,而且仲有粒粒紫薯😛口感好豐富👍🏻仲要佢個杯好靚打卡一流🤣而老公個杯青蘋果沙冰好開胃又解膩👍🏻
放工喺尖沙咀唔知食乜好,我想食壽司但老公又想食扒😂

慢煮頂級牛肉丼:
慢煮牛肉丼嘅牛肉份量唔少,仲要幾大塊😲

海膽牡丹蝦雜錦刺身丼:

最令我最有驚喜嘅係佢哋嘅特飲🤤👍🏻