2009-08-06 35 浏览
我同BF想慶祝一下,所以就搵一間我地都中意既日本野想試下一D平時我地都無幫襯開既日本野,唔食個D日本野既連鎖店,因為食到悶淘大都有幾間日本野我地無食過,本身打算幫襯大街個D,但唔太吸引見到有間藍藍地色有日本字既,好似未去過個條街WO,同BF行去睇下係唔係日本野先><間野唔係好大,見D MENU幾吸引,又唔會特別有人係出面SELL你,我幾中意我地本身係為左一個是日推介入黎既個是日推介有一杯汽水,一個海膽炒飯同一個日式烏冬,都係$42一SET一個男仔都夠食LA我見份量太多,所以揀左個壽司烏冬餐有幾件刺身,幾件壽司,幾件天婦羅,一個燉蛋,同一個迷你烏冬,岩曬我呢D咩都想試下,但份量又唔係好多既女仔XDDDSRVICE十分好,我地無問個WAUTRESS關於D野食既問題,佢一開始落單就話趨地知個餐入面有咩,同用左D咩材料,咁樣聽落D野食仲吸引是日推介個一個海膽炒飯同一個日式烏冬係一樣SIZE既,睇落唔係好多,但我BF一個都食唔曬.個飯起初食落幾淡,但食食下有幾好食,D味係慢慢慘出黎嫁,好正,D海謄唔算多,但好鮮我BF本身唔太中意食烏冬既,但佢都話呢個烏冬好食壽司烏冬餐: 有4件刺
我同BF想慶祝一下
,所以就搵一間我地都中意既日本野

我地本身係為左一個是日推介入黎既
一個男仔都夠食LA
我見份量太多,所以揀左個壽司烏冬餐

個飯起初食落幾淡,但食食下有幾好食,D味係慢慢慘出黎嫁
,好正,D海謄唔算多,但好鮮
我BF本身唔太中意食烏冬既,但佢都話呢個烏冬好食

壽司烏冬餐: 有4件刺身(分別係三文魚同就咁鮮魚) ---- 肉質係較硬身,三文魚好鮮,而且好厚身有3件壽司(分別係三文魚,甜蝦同玉子)---- 呢個就唔太特別, 我欣賞佢既天婦羅,因為唔油,岩曬我呢D要KEEP FIT既同怕油膩既女仔
,個COATING薄薄地身,唔似得出面既咁多,吸咁多油. 個燉蛋好滑,個底有好多料
,個迷你烏冬就同BF個個一樣
2個人埋單百幾連加一,有咁既服務同食物質素,真係勁抵,呢間係我一定會再黎既一間日本野

2009-08-05