2008-12-29
一家人開開心心黎食DINNERWEEKEND人多就一定. 等左廿分鐘左右就有位喇. LUCKY~一坐低已經覺得好焗. 要杯水要嗌幾次.. 請求WAITER開大少少冷氣啦.. 叫左幾次都無起色. 一邊食一邊額角滲汗... 西冷牛扒拼大蝦. 牛扒5成熟都竟然可以鞋到咁...仲要收我2百幾.. 煙肉薯條 .. 淡茂茂 ...炸洋蔥花花 .. 熱哄哄, 香噴噴. WINGS .. OK啦. 名大於實. 好彩有個芝士醬令佢好味返D整體服務算係咁..只係個別侍應唔太OK. 伴菜黎錯左, 問返佢.. 佢講到好似我地屈佢送返比我咁.仲有上菜時隻蝦整唔切佢話要後補.. 個扒都就食完仲未補.. 追返佢.. 佢好似失憶咁..以為我地要加ORDER..仲係咁望我地個碟有無殼..唔係又以為我屈佢呀.. 最終個經理拎埋黎補返時. 其中一隻個蝦形爛左唔靚仔..話減返錢.... 同亞經理反映返d問題.. 佢態度係好好..又話送飲品, 又話送coupon. 唉..其實我地想開開心心食個晚餐啫.. 唔係想搵著數呀 加強吓d員工訓練好過送e樣送果樣黎補飛啦..唔係話少少錢要洗死人.不過服務業真係站在最前
一坐低已經覺得好焗. 要杯水要嗌幾次..
請求WAITER開大少少冷氣啦.. 叫左幾次都無起色.
一邊食一邊額角滲汗...
煙肉薯條 .. 淡茂茂 ...
炸洋蔥花花 .. 熱哄哄, 香噴噴.
整體服務算係咁..只係個別侍應唔太OK.
伴菜黎錯左, 問返佢.. 佢講到好似我地屈佢送返比我咁.
仲有上菜時隻蝦整唔切佢話要後補..
個扒都就食完仲未補.. 追返佢..
話減返錢....
唉..其實我地想開開心心食個晚餐啫.. 唔係想搵著數呀
加強吓d員工訓練好過送e樣送果樣黎補飛啦..
唔係話少少錢要洗死人.不過服務業真係站在最前線丫嘛.
如果係茶餐廳我就會無所謂囉..
仲有.. 去toilet 要出去上返2樓.. 麻煩.
去麥當勞食魚柳包好過.