校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場) (觀塘)觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖親戚聚會好地方,適逢過時過節總要約大一班親戚朋友去食飯,有要求嘅親戚朋友, OpenRice揀間多like既實冇死,就算有死都係OpenRice嘅錯,不是我的錯😎。今次揀咗間觀塘廣場樓上,每人圍番都係百零二百蚊,同平時係酒樓清蒸石班一雞兩味一圍親戚朋友坐喺度你眼望我眼既百零二百蚊舒服得多,燒烤火鍋熟食乜都有,很忙地各自出去羅野野食,將你眼望我眼既機會減到最低,食物種類得多,啱晒阿叔阿e,甜品雪糕都好多選擇,小朋友超鍾意。餐廳門外有一大個Iron Man打卡位,餐廳座位寬敞,入邊都有好多Iron Man嘅公仔擺設大人小朋友都鍾意。有唔同區域非常多野揀,過百種食物,燒肉區、火鍋區、壽司剌身區、熟食區、甜品區、等等有個美顏養生花茶區,超多種茶俾你揀,有熱水同茶壺自家沖,食到飽時可以解下油,推介。燒肉區有原條秋刀魚,秋刀魚的滋味,貓跟我都想瞭解,不錯火鍋區Refill得很快,會轉不同野食壽司剌身區要叫大蝦!沙律區熟食區豬紅幾好食甜品區飲品區有日本啤酒,特式香港本地出產既飲品總括而言,一家大細親戚朋友啱聚會既地方。
校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場) (觀塘)
觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

燒肉區
有原條秋刀魚,秋刀魚的滋味,貓跟我都想瞭解,不錯

火鍋
Refill得很快,會轉不同野食

壽司剌身區
要叫大蝦!

沙律區

熟食區
豬紅幾好食

甜品

飲品區
有日本啤酒,特式香港本地出產既飲品

總括而言,一家大細親戚朋友啱聚會既地方。