2019-03-23 44 浏览
成家人諗唔到食咩,最好都係打邊爐,4個人可以叫咩都得﹗呢間之前聽同事介紹過,話唔錯,係台灣開到香港,所以都有期望。入到店,環境唔錯,唔係酒樓個種架.......座位夠闊,坐得都舒服,環境都算大,而且都幾多人,都有D估唔到~見到Menu都幾多選擇,之前睇到話有優惠,當然醒去拎左先啦,呢個Hello Pinkey優惠,滿$300減$100,都ok,大家有興趣可以快去拎!優惠到3月低!叫左個麻辣鍋拼花膠雞鍋$268,呢個同事推介大讚,咁我地都叫黎食啦,真係驚喜湯底!佢個麻辣香到呢,麻香好濃,但入口又唔算辣,至於個花膠雞女人就最愛,足料到,真係有花膠有雞架,入口雞味濃,真係啖啖都精華。食物方面我地唔算食得多,不過夠飽。我地叫左牛胸爽、冰豆腐、果凍鴨血、炸魚皮、午餐肉、牛頸脊、墨魚丸、桂花蚌....好搞笑係好鐘意個午餐肉,打卡正,切到心形咁,女仔都中意~當然食落唔錯啦!要讚下呢度牛方面真係多選擇,今次食的牛頸脊同牛胸爽都好好味,肉質好嫩,食落好爽口脆,又唔會靭,個人試過耐兩種湯底,各有各滋味~如果鐘意重口味的話,當然揀麻辣啦,一啖入口,爽!炸魚皮真係打邊爐必食,就咁浸一浸,入口全部都係湯汁,好好
成家人諗唔到食咩,最好都係打邊爐,4個人可以叫咩都得﹗

優惠到3月低!
如果鐘意重口味的話,當然揀麻辣啦,一啖入口,爽!
炸魚皮真係打邊爐必食,就咁浸一浸,入口全部都係湯汁,好好味,而且真係可以食真個湯底,係超入味~
呢餐食完個個都讚,食物新鮮,質素好,值得再黎~

2019-03-15