之前睇完yellopenrice, 一直都想试下申子!今日终于食到啦!三点几去食,基本上唔洗等位就入到去🙊 餐厅防疫做得唔错,一入到嚟就会帮你探热同吱搓手液👍🏻 食得放心❤️蓬松玉子$98好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)✅卖相吸引,好适合打卡✅蛋好嫰滑,质感少少似炒蛋⚠️略咸,但可接受,酱汁似大阪烧只汁,好惹味❤️三重芝士吉列千层豚肉$228之前喺日本食过一次吉列千层猪肉卷,吃完真系返唔到转头!🤤今次终于有机会喺香港再试~佢有分原味/三重芝士拣,但三重芝士系必拣!! 亦都系申子热门菜式好长嘅拉丝呀~!!好食度:⭐️⭐️⭐️✨(3.5/5)✅炸皮好薄✅拉丝好长,芝士味浓,用咗两款芝士✅有两款酱汁提供⚠️要预等至少半个钟,今次我都等咗好耐,以为漏单餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱可能少少贵,不过食物质素绝对对得住个价钱!唯一唔好就系野食等得比较耐,希望可以改善👀 另外职员态度好好,防疫亦做足,可以安心用膳!

蓬松玉子
❤️蓬松玉子$98
好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)
✅卖相吸引,好适合打卡
✅蛋好嫰滑,质感少少似炒蛋
⚠️略咸,但可接受,酱汁似大阪烧只汁,好惹味

三重芝士吉列千层豚肉
❤️三重芝士吉列千层豚肉$228

好长嘅拉丝呀~!!

好食度:⭐️⭐️⭐️✨(3.5/5)
✅炸皮好薄
✅拉丝好长,芝士味浓,用咗两款芝士
✅有两款酱汁提供
⚠️要预等至少半个钟,今次我都等咗好耐,以为漏单

餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️
2020-09-13
等候时间
1 分钟 (堂食)
三重芝士吉列千层豚肉