青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2020-11-14 614 浏览
以为呢d餐厅都系得个靓字唔会食得饱, 点知一人一个set lunch 已经饱到呕, 连我地加左个冬荫功汤都饮唔晒!拣左猪腩肉金边粉同炸蛋猪颈肉饭, 两个都炸到个皮脆脆地, 但又唔会硬到'银'牙!肉既份量都几多, 佢d 肉唔会俾成旧粉包住, 真系会食到啖啖肉!我地都加左8蚊去试下个斑兰咖啡同埋泰式奶茶, 两杯野饮黎到都闻到好香。唔想饮咁甜可以试下班兰咖啡, 想饮d 甜d 既就可以试泰式奶茶餐厅既职员除左会自动帮我地跟进d 野食黎既进度, 我地系食既途中发生左少少事, 职员都即刻帮我地解决。 呢间生日饭, 我同妈咪都食得好开心, 之后一定会再黎!

猪腩肉金边粉

炸蛋猪颈肉饭

大虾冬荫功汤

泰式甜品(跟餐)
猪腩肉金边粉
炸蛋猪颈肉饭
大虾冬荫功汤
泰式甜品(跟餐)
  • 泰式奶茶
  • 班兰咖啡