箍筷子准备,朋友,我喺呢间咖啡室食咗一顿啱晒味嘅晚餐!我嘅舌头同胃袋已经饱足到唔得喇!🍴👌首先,个All Day Breakfast真系几正,份量拿咁多,我食到啲滋味五脏庙都唱起歌。牛油果𠮶阵滑溜溜嘅,而啲香肠够晒咸香,完美搭配炸蛋,简直系早餐中嘅王者!再讲吓个Tomago w/ Bacon and Onion三文治,真系香到出晒只街,面包酥脆得嚟唔硬, 听落去都「卡滋卡滋」。玉子好似舞蹈咁喺我口中转圈圈,烟肉同洋葱更加系挞著点,但食多咗会觉得有啲油,饮杯茶刚刚好!至于个泡菜鸡肉椰菜花饭,第一口我就知道呢个系健康嘅代名词。椰菜花饭嘅质感唔系平时𠮶啲无聊白饭,佢淋到一个够晒惊喜⭐️!而家啲鸡肉软滑溜架咖,酒腌味道恰到好处。总结,呢度真系一个让人放松嘅好地方,喺呢度食饭会令人有种「食咗会心花怒放」嘅感觉。下次再嚟我仲要试下其他菜色!🍰🥤💯