餐厅: 永年士多 (寶城洋樓)
资讯:

2016-03-14 763 浏览
未裝修前食過一次 個陣就員工不知所謂 食物仍算抵食大件 但論元朗車仔麵比佢好食既大有人在今次係裝修後第一次幫襯 嘩…四隻字講晒 _佢_味完全唔知食緊乜 隻流心蛋格格不入淡而無味麵底硬過鐵線 啲餸少得可憐 我以前覺得佢最好食既豬腸都已經面目全非 啲辣只係死辣全無層次 成碗麵食完好似無食過嘢咁 何況太難食根本無胃口去食晒佢又普通又貴 只覺得日日經過就見到一大班人云亦云排隊食 真係好好笑 好多人真係唔識去分別好與差我一定唔會食第三次唯一既改善就係個班串過碼頭咕哩家屬員工 已經消失於前線

今次係裝修後第一次幫襯 嘩…

四隻字講晒 _佢_味
完全唔知食緊乜 隻流心蛋格格不入淡而無味