2019-10-26
之前朋友說想試這間,所以一早就用OPECRICE訂位.. 而且仲可以賺到25里數..正!!當日去到餐廳門口. 那個店員在遊魂..我地在門口等了5分鐘..佢還是在通道上發呆..到大叫話訂左位了.佢先醒起..走番來門口帶客...入到餐廳內看到有很多張枱都已經預約了. 好在之前就一早BOOK左位.. 這兒地方都幾好坐同適合傾計. 不過用餐時間就只有90分鐘. 他們這兒是用QR CODE 用手機自行點餐 咁就唔會有職員成日行來行去. 而他們上菜的速度也快不用等太耐就有得食.主餐牌外還有幾個套餐. 我地就回了$318的PIZZA 意粉餐. 餐湯個味唔錯 都有些南瓜味. 香烤雞翼不過不失個PIZZA就委香脆少少辣味. 不過估唔到個帶子意外就無想像中咁好食..比較淡 忌廉汁太稀最尾上的甜品味道不錯.整體都唔差.. 勝在選擇多下次選第些可能會更好味
餐湯個味唔錯 都有些南瓜味. 香烤雞翼不過不失
最尾上的甜品味道不錯.
整體都唔差.. 勝在選擇多下次選第些可能會更好味
甜品唔錯幾好食