2022-05-27
兩姊妹太耐無出街食放題今次去咗悅來坊既牛之鍋 主打任食和牛 多款海鮮 12款刺身 仲有即叫即燒物 炸物等🔺極上升級晚市放題 $298 (星期一至四) 如7:30前埋單/9:30後入座就-$20 2小時任食 時間當然算係充分 用QR code落單 上菜速度幾快同無甩單出面有兩大個飲品櫃 可以拎野飲 連啤酒都有 另外有自助區可以拎醬料 蔬菜 麵食 款式都多一開始就要簡咗湯底先 我地兩個可以簡一人一鍋/一個大鍋 我地為咗試唔同湯底 當然要一人一鍋🍲🔸壽喜鍋壽喜燒湯底 從日常係出面食到既日式壽喜燒湯底相若 唔會話太甜過濃🔸豬骨三鮮骨鍋湯底有大大舊豬骨 海帶味道帶鮮牛肉整體質素唔錯 而單係牛肉款式都有5-6款 而且有唔同部位 包括咗手切牛 雪花牛小排 牛舌 牛味幾足🤤 牛脂分佈都好平均 火鍋店連壽司同刺身都有埋 所以都幾特別 三文魚魚腩質素都唔錯 款式都幾齊因為怕太飽所以我地無叫壽司 刺身都幾新鮮 雪味唔算重 我地都有嗌咗兩輪 仲有幾少見既泰式生蝦🦐海鮮🦞以大白蜆 海蝦都幾新鮮 燒物以燒菠蘿最正 仲有蟹子沙律 海蜇沙律同螺肉好多人話甜品係牛之鍋必點既items 見人地話要分一半時間食甜品 我地一
今次去咗悅來坊既牛之鍋
主打任食和牛 多款海鮮 12款刺身 仲有即叫即燒物 炸物等
🔺極上升級晚市放題 $298 (星期一至四)
如7:30前埋單/9:30後入座就-$20
2小時任食 時間當然算係充分
用QR code落單 上菜速度幾快同無甩單
出面有兩大個飲品櫃 可以拎野飲 連啤酒都有
另外有自助區可以拎醬料 蔬菜 麵食 款式都多
🔸壽喜鍋
🔸豬骨三鮮骨鍋
湯底有大大舊豬骨 海帶味道帶鮮
好多人話甜品係牛之鍋必點既items 見人地話要分一半時間食甜品 我地一共點咗4款
🔸宇冶抹茶芭菲
🔸楊枝甘露