男朋友心血来潮想食啲香港风味既野Σ(▼□▼メ)我地由尖沙咀行到油麻地为左食煲仔饭同蚝仔饼(¬▂¬)上次嚟嘅时候都冇咁多间舖所以排咗无耐就有得入去坐唔知系咪新开咁多间连铺员工唔记得啲枱号 有啲混乱 ఠ_ఠ我哋叫咗蚝饼先 但因为啲员工唔知枱 ⊂(©෴©)つ所以俾咗迟过我哋𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇既食客 少嬲左 ლ(ಠ_ಠლ)⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 蚝饼(小)$𝟝𝟘足料 炸脆蚝饼 蚝仔唔惺 唔系好油淋淋 惦酱汁同唔惦都锦好食 必点呀 (⊙ꇴ⊙)章鱼鸡粒煲仔饭 $𝟟𝟝章鱼超细粒┐(´д`)┌但好彩饭焦搭救 煲仔饭个精髓就系个饭焦 又香又脆 ヘ| ´ω` |ノ腐乳鸡煲仔饭 $𝟟𝟝个饭系辣既 不过好彩系惹味既辣 不明原因点解个饭系辣 唔知系整错 ʕ◉ᴥ◉ʔ定本身真系辣 腐乳都唔系好辣嫁? 又系饭焦搭救 饭焦万岁! ƪ(˘⌣˘)ʃ兴记同可口可乐做crossover ⎝(◕u◕)⎠见到好多广告同埋★◦° 食神 ★◦既桥段情与义 (๑•̀ㅁ•́๑)✧值千金 都几有趣 可以影下相 笑下
男朋友心血来潮想食啲香港风味既野
Σ(▼□▼メ)我地由尖沙咀行到油麻地
为左食煲仔饭同蚝仔饼(¬▂¬)

上次嚟嘅时候都冇咁多间舖
所以排咗无耐就有得入去坐
唔知系咪新开咁多间连铺
员工唔记得啲枱号 有啲混乱 ఠ_ఠ
我哋叫咗蚝饼先 但因为啲员工唔知枱 ⊂(©෴©)つ
所以俾咗迟过我哋𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇既食客
少嬲左 ლ(ಠ_ಠლ)

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰

蚝饼(小)$𝟝𝟘