👨🏻‍🍳韓國過江龍主打石燒澳洲和牛漢堡扒,上菜後自己燒嚟玩燒嚟食,雙重享受🥰佢都有賣丼飯果類,但嚟到真係無理由唔食石燒漢堡扒嘅😗👨🏻‍🍳和牛就係果舊牛架啦,主要係揀大細同配料!今次揀咗一舊漢堡扒係加雞蛋(細,約130g),一舊係雞蛋再加埋芝士(大,約190g)😆上枱時和牛波波搓得好靚好圓😍用個鏟自己鏟一塊仔出嚟放上圓石板到自煮,如果舊石夠熱,其實每邊撳實佢3秒,總共6秒都食得🤤但煮煮下可能會唔夠熱,咁應該用視覺做標準,每邊小量微燶就係啱啱好!配埋麻油鹽、醬汁同泡菜食,質感係嫰滑,聞落好香,食落係夠多汁juicy,每一個範疇都係水準之上👍🏻👍🏻店員會主動提出幫你換圓石,服務好好,因為唔夠熱其實難煮好多🤓👨🏻‍🍳本身套餐包咗飯、麵豉湯同沙律,其實勁飽,我就食唔晒啲飯嘅!埋單加埋一都係2條友二百四十幾,性價比高😋