見餐廳環境不錯 就去左啦 撳lift 記得撳30樓 29樓去唔到(🥹我仲戇居居咁係咁撳) Lunch餐廳得set揀($348/per) 無得單點 每人最少都要點一份(如果你好細食唔好去啦 都幾多😂食完個前菜都飽) 套餐包括4款前菜 1款主食同甜品🍮前菜有沙律, 炸魷, Prama ham, Signature番茄sauce肉丸。沙律好爽口 啲菜好脆;炸魷魚入邊有啲炸蝦 可以加檸檬汁 味道就比較淡 冇咩味 不過炸個層麵粉好鬆 唔會好厚;Prama Ham份量都幾多 唔會好鹹;Signature 嘅肉丸 混合左牛肉同豬肉 味道無咩特別 肉質有啲乾到主菜啦,🇮🇹Signature butcher's Cut🥩(另加$48) 幾推薦❗️揀左5成熟 味道好好 鹹味調得岩岩好 唔洗再配醬汁都好夠味 肉質一d都唔韌 好易入口 配埋火箭菜 更加清爽👍🏻👍🏻 意粉食落一d都唔膩 好清新又濃味 面頭加左d檸檬皮 好fresh👍🏻🍝最尾總有3款甜品揀 我叫panna cotta 果醬奶凍 酸酸地好開胃🍧P.S 侍應都係外國人喔 講英文啊🤓🤓🤓
P.S 侍應都係外國人喔 講英文啊🤓🤓🤓