2021-04-16
💛逼爆大家個mon 既吉列牛🤣想食晒全香港既吉列牛🤪 大家仲有冇邊間吉列牛推介😋尼間午市經 OpenRice book有88折 不過只限午市套餐 而吉列牛唔包喺尼個優惠真心推介呢間嘅吉列牛 但係佢午市嘅壽司就令我有啲失望🥺☹️ 刺身唔夠新鮮而且加州卷太多沙律醬之前見過有人介紹佢丼飯好食 但係食完佢嘅壽司之後就唔敢再試🥺♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎〖石燒吉列霜降牛小排〗$158 (lunch)有個熱石俾你自己燒到自己想嘅熟度旁邊有燒汁、沙律醬、蒜蓉醬、鹽去配合燒肉呢個套餐有飯、湯、蛋附送,好齊全😋尼個價錢真心抵食👍🏻✨啲牛色澤鮮紅 而且雪花紋理 啲油脂分佈平均💕吉列既邊緣 十分脆口 賣相好吸引 將牛小排放在迷你熱石上 香氣十足 🤪好中意石燒手法品嘗霜降牛小排,生熟程度任憑自己個人喜好🤩我冇加多餘的醃料 希望試到純樸的牛肉原味道 口感滑溜 而且啲肉質好淋꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁#eatwithnous_旺角#eatwithnous_黃店#eatwithnous_日式~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想食晒全香港既吉列牛🤪 大家仲有冇邊間吉列牛推介😋
〖石燒吉列霜降牛小排〗$158 (lunch)
有個熱石俾你自己燒到自己想嘅熟度
旁邊有燒汁、沙律醬、蒜蓉醬、鹽去配合燒肉
呢個套餐有飯、湯、蛋附送,好齊全😋尼個價錢真心抵食👍🏻
꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁
#eatwithnous_旺角