全港珍奶都賣到成行成市,緊係要試試啦!彤彤幾鍾意依間小店😍飲品唔錯之餘,服務態度又好👍🏻雖然都要等,但重點係唔洗長期排隊,而係好快落到order,店員會提你大約等幾多分鐘🕐你係可以走開去附近有冷氣地方涼下,差唔多時間返去拎野飲,而唔係一味排長、曬、耐隊!!!👏🏻👏🏻👏🏻真係好好多,仲要去拎飲品時,店員逐個同你講唔好意思要你等咁耐,亦會提醒你先攪拌飲等等嘅說話,剩係依幾樣服務我就比滿分!💯講真,佢地人手唔算多,但咁好態度,一直做到冇停手,真心佩服!!!!!!!!!!😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊1. 圓圓炭培烏龍奶茶(半糖少冰)(大:$26;中:$24)☕有兩款珍珠,一款係普通黑珍珠,另一款係黃金珍珠,細細粒但外滑內煙韌,重點係黃金珍珠帶有一種類近麥牙糖嘅甜味🍯同淡味嘅黑珍珠中和,甜而不膩!加入左烏龍令奶茶更厚茶味☕彤彤叫左半糖,係最近飲過甜度叫得最啱啱好嘅一杯,好正!🤩大家可以攪攪杯底,令甜味更均勻😋講真,中size同大size差$2,但少1/3,我就一定揀大size😆😆😆彤樂評分:9.5/10

彤樂評分:9.5/10
2018-06-03