【🇯🇵晚市$398食到日式龍蝦鐵板燒🦞⁉️】最近成日OT,特別掛住家鄉日本🇯🇵聽到觀塘有日式高質鐵板燒,果日做完運動即刻去試下‼️一入餐廳已經覺得好似返咗日本咁,裝潢充滿日式居酒屋風味,仲有VIP包廂,環境舒適(*¯︶¯*)🤍多款居酒屋人氣料理品嚐,包括刺身盛合、爐端燒、和風小食等~🤍Free Flow Sake (午市最平+$88就可以自由任飲清酒🍶)🤍多款抵食鐵板燒套餐🦞🤍店員熱心介紹,服務體貼👍🏻 What we ordered:🔶金澤鐵板燒(一人前)$398🌟$400就食到龍蝦鐵板燒套餐!😍😍性價比好高!✨沙律✨前菜(關東煮)✨龍蝦🦞肉質鮮甜且富彈性😍。✨肉食(2選1)➡️美國牛肉薄燒(2片)/黑豚腩串燒 我哋order咗美國牛肉薄燒~即order即燒,薄切嘅牛肉在鐵板上快速烹調,保留咗肉質嘅鮮嫩與多汁,而牛肉內層包裹蒜片同香蔥,食落口感更豐富🤤。✨ 迷你刺身丼(3選1)➡️三文魚親子丼/火灸左口魚邊丼/蟹肉三色丼 我哋order咗三文魚親子丼,三文魚同三文魚籽都相當新鮮,迷你丼嘅份量都好夠食🤤✨麵豉湯✨甜品(蕨餅)🔷 A5壽喜燒(一人前) $268 🌟呢個壽喜燒都係推薦👍🏻用咗優質嘅
【🇯🇵晚市$398食到日式龍蝦鐵板燒🦞⁉️】

🤍多款抵食鐵板燒套餐🦞
🤍店員熱心介紹,服務體貼👍🏻

What we ordered:
🔶金澤鐵板燒(一人前)$398🌟

$400就食到龍蝦鐵板燒套餐!😍😍性價比好高!✨沙律
✨前菜(關東煮)
✨龍蝦🦞

肉質鮮甜且富彈性😍。
✨肉食(2選1)
➡️美國牛肉薄燒(2片)/黑豚腩串燒

✨ 迷你刺身丼(3選1)
➡️三文魚親子丼/火灸左口魚邊丼/蟹肉三色丼
✨麵豉湯
甜品(蕨餅)

🔷 A5壽喜燒(一人前) $268 🌟
呢個壽喜燒都係推薦👍🏻用咗優質嘅A5和牛,肉質鮮嫩多汁,再搭配甜醬油的醬汁,醬汁嘅濃度剛好,唔會太咸✨

🔶 卷蔥雞 $68 🌟
推薦菜式之一👍🏻卷蔥雞起哂骨,食落啖啖肉,而且口感滑嫩,雞肉包裹香蔥更有層次感。🐥

🔷 海膽蟹肉卷 $88
卷飯結合咗海膽嘅鮮美同蟹肉嘅香甜,口感豐富,好滿足😚

🔶 燒魷魚一夜干 $78
魷魚🦑帶有煙燻香氣,口感彈牙,搭配醬料更為滋味,非常適合作下酒小菜。🤩

📍:板神居酒屋 (觀塘) @got_izakaya
觀塘駿業街44號銀八7樓

#板神居酒屋
#日本料理#鐵板燒 #omakase #廚師發辦 #刺身#日式 #香港美食#觀塘板神居酒屋
#teppanyakihk#hkfoodie#香港旅遊#壽司#甜品#午市優惠#居酒屋#日式料理#鐵板燒#串燒
#壽司#香港美食#觀塘美食 #izakayahk#hkfoodie#觀塘好去處#觀塘午餐#無限暢飲
2025-06-04