有海港城coupon既都知入面啲餐廳依排都一位難求,難得放工早左同朋友即刻walk-in去呢間來頭不小既意大利菜💨💨💨🍝秘製吞拿魚牛油果他他配醃洋蔥($198)呢個他他唔太啱我口味🤭調味偏酸,但朋友都覺得好食,真係見仁見智啦🍝秘醬酥炸魷魚($108)見餐點份量唔大,加單叫左酥炸魷魚,炸粉唔厚,調味好香好惹味,秘醬帶點微辣,令人食到停唔到口😂🍝紅蝦他他魚子醬墨汁意粉($328)期望越大,失望越大🤦🏼‍♀️只能說呢個意粉正常發揮,唔會令人好難忘,呢個配搭亦無咩特別🍝意式巴馬臣芝士核桃馬鈴薯丸子($168)芝士醬汁香濃,加上核桃有口感得黎,成個dishes既味道更有層次👍🏻可惜馬鈴薯丸子煮得過稔,無左煙靭既質感😕🍝千層提拉米蘇杯($68)作為Signature dishes既甜品實在令我不解🤔酒味唔算明顯,另外因為蛋糕體過硬,口感無咩層次😢•如果想用coupon,我相信海港城有更多餐廳可以選擇😶每人平均300-400蚊,餐廳環境也不差,服務質素都ok,只不過食物質素要多加改善😣

🍝秘製吞拿魚牛油果他他配醃洋蔥($198)

🍝秘醬酥炸魷魚($108)

🍝紅蝦他他魚子醬墨汁意粉($328)

🍝意式巴馬臣芝士核桃馬鈴薯丸子($168)

🍝千層提拉米蘇杯($68)