.由上年出左個百大漢堡包排名知道香港居然有一間(係得一間!(;_;) )榜上有名之後就一直心掛掛想去食🥴❣️ 聽講之前要等好耐先至食到 所以就等熱潮過左之後再有得訂位先去食~٩( ᐛ )و ..我應該係去食之前嘅嗰幾日都處於一個好興奮嘅狀態😆🍔連🐷都係咁重複:知啦知啦香港第一呀嘛(*´-`)..~~~~~~~~~~~~~~~~~▪️🍞: Cheese Burger🍔 | 💰$109講到喺香港最好食嘅burger咁當然會抱大啲期望٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 但係都係果句:期望越大失望越大🥱首先個包拎上手已經唔算係好熱~同樣係即叫即整但係比起之前five guys既都差幾遠..值得一讚嘅係個包既texture係比較鬆軟同埋厚身🍞鍾意食包嘅朋友會開心🤣留意番因為佢係用牛油烘過塊包所以食食下可能會覺得油膩~但係比起其他連鎖式快餐店嘅包就特別得多😚..塊肉就幾夠味同埋唔乾🐄✨咬落去都有肉汁bittt出黎🤣但係就覺得分量有啲少🥺叫Double cheese burger感覺會比較有滿足感😆💕 .▪️Sweet Potato Fries🍠 | 💰$49平時食開普通薯條 今次試下新野😗不過覺得無咩特別🤣係有個cre

~~~~~~~~~~~~~~~~~
▪️🍞: Cheese Burger🍔 | 💰$109
▪️Sweet Potato Fries🍠 | 💰$49
平時食開普通薯條 今次試下新野😗不過覺得無咩特別🤣係有個creamcheese sauce俾你點下🧀所以點都唔會差得去邊😛
▪️Crispy Garlic Wings (6pcs)🍗| 💰$59
哩個有驚喜!✨炸到個皮卜卜脆咁~就算凍咗都好好食❣️唔知點解食食吓覺得有啲似點左泰式辣醬嘅脆香雞翼嘅好味版🤣🤣🤣
🐷:想個包舊肉大啲 + 我對漢堡包無研究( ・∇・)
總括來講值得一試~打個卡都好(๑˃̵ᴗ˂̵)