@kan.teen圣诞快乐啊大家!🤶🏻😘希望你地都过得开开心心啦💞特登黎K11饮呢间之前告急过嘅💛~( 系购物艺术馆!唔系K11 Musea!千奇唔好去错🤓).👅抹茶芝士丸丸 $42 因为+ $5 转左宇治抹茶🍵 无糖一杯接近$50嘅茶饮😆少少偏贵分别有:芝士奶盖、抹茶同奶、小丸子🤍其实对得住价钱呢~用上宇治抹茶🍵同用茶筅刷茶抹茶味回甘味浓 紧接其后🍀苦涩从喉中涌上 味道澎湃🪐我谂 真•抹茶控会同我一样爱上佢☺️另外芝士奶盖超厚 质地稠身到不行♥️浓郁到无话可说😋衬托得好好芝士味嘅咸香🧀令抹茶浓度更突出更上一层楼丸丸⚪️⚪️十分软糯 有咬口.* 我建议大家叫半糖🤣唔系个个都会接受到 无糖嘅个种抹茶苦🍃———📍Tea Express Bar by Jrink (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆2楼201号舖#kanteen香港 #kanteen尖沙咀 #kanteen良心帮衬 #kanteen抹茶控.🧡钟意睇我嘅post的话 记得like+save post❤️Follow @kan.teen 💝
@kan.teen

圣诞快乐啊大家!🤶🏻😘希望你地都过得开开心心啦💞

👅抹茶芝士丸丸 $42 因为+ $5 转左宇治抹茶🍵 无糖

一杯接近$50嘅茶饮😆少少偏贵
分别有:芝士奶盖、抹茶同奶、小丸子🤍
其实对得住价钱呢~
用上宇治抹茶🍵同用茶筅刷茶
抹茶味回甘味浓 紧接其后🍀