🍅🌽【 𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐆𝐨 】🥒🐟⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄识我嘅朋友都知道我系劲钟意食Poke Bowl💛💚继Poke Go深水埗、尖沙咀分店后,今日帮衬埋湾仔店,终于成功将三间分店解锁🔓🎉 佢唯一嘅缺点只系唔近我屋企‼️💔🥹Lunch时段嚟帮衬,门口大排长龙,大家果然都识货🙈 朋友拣咗Signature Bowl : OHANA,所有配料已经固定好,系厨师认为最佳的配搭👍🏻 不但色彩缤纷,而且健康美味,仲送饮品,系选择恐惧症人士的福音🤗我决定要自选,由base到toppings、酱汁、调味料,集合晒我最喜欢的食材❤️🥰 推荐钟意食辣嘅朋友加辣椒碎,味道层次更丰富,好过瘾🌶️❤️‍🔥饮品推介红火龙果汁🩸用新鲜水果打成,绝不加糖,真材实料✨配上店家自己风干的果干,超美味又健康👏🏻佢地依家仲有party到会服务,啱晒圣诞节想搞聚会,又想食得健康啲嘅朋友👫🌱⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🍅OHANA🥗($118)(三文鱼,沙律菜,樱桃番茄,温室青瓜,甜粟米,蜜糖芥末酱,芝麻,果仁)▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🐟MAIN PROT
🍅🌽【 𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐆𝐨 】🥒🐟

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

识我嘅朋友都知道我系劲钟意食Poke Bowl💛💚

Lunch时段嚟帮衬,门口大排长龙,大家果然都识货🙈

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🍅OHANA🥗($118)

▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🐟MAIN PROTEIN : 三文鱼($118)
🥬BASE : 沙律菜
🌽TOPPINGS : 甜粟米、芝麻海带、豆腐(无酱)
🫘TOP-UP : 赤道红海带(+$16)
🍯DRESSINGS : 果仁芝麻酱
🧄SEASONING : 全部配料(果仁、木鱼丝、辣椒碎、岩盐、脆蒜、紫菜丝)

▪️◾️ 𝗦𝗡𝗔𝗖𝗞◾️▪️
🍤黄金虾卷($48)

▪️◾️ 𝗖𝗢𝗟𝗗 𝗗𝗥𝗜𝗡𝗞◾️▪️
🍎冷压苹果汁($32)
🍉红火龙果汁($42)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

📍地址:Poke Go (汕头街) (湾仔)
湾仔汕头街5-7号地舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅游 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #ccrreami湾仔 #湾仔美食 #pokego #pokebowl @poke.go_hk
2023-12-17
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段