餐厅: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
资讯:

2020-08-11 190 浏览
呢间野顾名思义就系牛角个friend啦,如果想食烧肉唔想自己烧,自己一个食又怕尴尬,就可以揾佢喇~​.​每个定食都会跟一碟前菜,酸酸地几开胃,仲包饮品或味增汤,饮品方面有各式汽水同茶选择,上菜嘅时候会先用一个胶盖冚住,放到你面前先拎走,如果唔够烧肉汁嘅话,可以出去佢哋个自助吧自己拎,牛角饭迷嘅你加几多牛角秘制烧肉汁都得啊~🤣.​🐷豚肉丼定食($78)​呢个睇落冇餐牌上面嘅肉咁多有啲失望,但食完唔会唔够饱,猪肉方面觉得有少少韧,都算有猪嘅油香,烧肉好快会冻哂,所以建议快啲食。​好食程度:🌕🌕🌕🌖🌑.​🐮烧盐曲牛舌定食($68)​呢个系冇温泉蛋嘅,但系食牛角饭,点可以冇温泉蛋,所以就加咗$12加🥚,浓郁嘅蛋香捞埋紫菜、饭同佢哋嘅秘制酱汁超正~ 讲返佢个牛舌,切得好薄,有浓郁嘅牛香,烧得啱啱好,唔会韧,仲可以见到啱啱好medium嘅粉红色。​好食程度:🌕🌕🌕🌕🌘.​📍牛角次男坊​荃湾广埸112B - 113号舖​东涌东荟城名店仓7楼706号舖​
🐷豚肉丼定食($78)​
好食程度:🌕🌕🌕🌖🌑