厚福街多好野食呢樣野相信大家都知🤣 今次朋友想食日本野~ 所以就決定試試呢間食丼飯嘅肉搏食堂!🌟 慢煮頂級牛肉盛丼 ($88)餐廳主打嘅丼飯 賣相十分吸引 牛肉經過慢煮肉質粉嫩 牛肉同飯嘅份量幾乎一比一 真係食落去啖啖肉😚 配上日式醬油汁同埋流心蛋黃 真係食到唔停口😋🌟 慢煮黑豚盛丼 ($98)黑豚肉配上麻醬及流心蛋黃 真係好夾 加上肉味香濃 分量亦十分滿足 會想再encore!😎🌟 吉列安格斯牛肉球 ($38)另外我地亦都嗌左件(1粒)吉列牛肉球~ 同普通牛肉球唔同 因為係吉列嘅關係 食落外脆內軟! 而且餐廳仲採用左安格斯牛肉 所以食落好重牛味 啖啖肉好似食緊漢堡扒咁🤣🌟 朱古力曲奇沙冰($58)/ 青瓜青蘋果沙冰($58)餐廳喺飲品方面都十分用心 好多杯都好靚!朱古力曲奇沙冰用左印第安人風(應該係?!)嘅杯🤣隻色同杯朱古力沙冰神奇地match😂 另外青瓜青蘋果沙冰都勁靚! 飲落係清新fresh嘅感覺🍃 ~用嚟解渴一流!*另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌖🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 慢煮頂級牛肉盛丼 ($88)

🌟 慢煮黑豚盛丼 ($98)

🌟 吉列安格斯牛肉球 ($38)

🌟 朱古力曲奇沙冰($58)/ 青瓜青蘋果沙冰($58)

*另收加一服務費

味道:🌕🌕🌕🌕🌑