2022-04-08 38 浏览
🍔佢位於近牛頭角工廠區,週未果啲位本身係無乜人流,唯獨佢呢間店full house,戶外座位都坐滿人,有後生仔,有中年人,仲有老人家係度飲酒,好有趣,等我一試究竟!🍔魚full之堡 $62 - 入口係勁熱證明炸魚係即炸😍外皮做到好脆但入面魚肉好軟無雪味,再搭配埋生菜同蕃茄等等,整體水準一流👍🏻👍🏻值得一提係呢度嘅包係本地製造,用日本麵粉,好鬆軟好好味🤤🍔鹹蛋黃雞堡 $69 - 中間夾左鹹蛋黃炸雞,佢唔係好重口味果種,個鹹蛋黃味比較溫和,唔會搶咗雞嘅焦點😆而雞好嫰滑,都係好好嘅選擇🤩🍔如果四點半前食可以跟餐加薯條同飲品,四點半後就要用單點價。今次單點加咗士多啤梨奶昔同肉汁芝士薯條🥰奶昔有啲似沙冰整法,士多啤梨味濃;而肉汁芝士薯條夠晒美式地道風味同大大份👍🏻~佢哋仲有Happy Hour啤酒優惠,所以週未都咁多人係度傾下計😍