呢間米線bookmark左好耐,不愧係米線關注組長期熱捧嘅米線呀,係附近返學嘅中學生就幸福啦😭推薦指數:🐷🐷🐷🐷(5分滿分)(原因:價格親民,配料選擇多!)🍜酸辣小窩米線配腩肉,螺旋藻 𝐇𝐊𝐃 50湯底濃郁,酸辣嘅比例剛剛好😍,小辣嘅係人人都可接受辣嘅程度🌟,本身米線已經有酸菜、肉碎,肉碎份量亦好多!米線偏稔,醃過嘅腩肉好評🫶🏻,脂肪比例較小,比較厚實,螺旋藻係我地一致認為必叫的😍😍!海量嘅螺旋藻,比肉碎仲要多😂,食落似海帶,但冇海帶嘅海水味,而且好少米線舖有呢個餸,必叫啦😏!🍜酸辣小窩米線配豬頸肉,蘿蔔 𝐇𝐊𝐃 56豬頸肉幾香口,肉質厚實,但兩款肉都係鍾意腩肉多d🤣蘿蔔幾稔亦冇渣🐔炸雞翼 𝐇𝐊𝐃 30/4隻偏細隻,但又唔會炸到乾爭爭,配既係泰式酸辣醬,幾惹味凍飲+ 𝐇𝐊𝐃 8環境:鋪面好細,食飯高峰期預左要係出面等,但翻枱率快

推薦指數:🐷🐷🐷🐷
(5分滿分)
(原因:價格親民,配料選擇多!)

🍜酸辣小窩米線配腩肉,螺旋藻 𝐇𝐊𝐃 50

🍜酸辣小窩米線配豬頸肉,蘿蔔 𝐇𝐊𝐃 56

🐔炸雞翼 𝐇𝐊𝐃 30/4隻
偏細隻,但又唔會炸到乾爭爭,配既係泰式酸辣醬,幾惹味

凍飲+ 𝐇𝐊𝐃 8

環境:鋪面好細,食飯高峰期預左要係出面等,但翻枱率快
午餐