2025-07-27
📍#牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角)旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖♡人均消費: $1192 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️牛大人推出「炎夏椰樂祭」限時活動,以椰子為主題提供特色餐點,體驗沉浸式椰子主題火鍋。牛大人推出咗🥘 椰子期間限定湯底,有#喇沙椰爺仲夏鍋、#木瓜椰皇嫩雞鍋,仲有一系列嘅椰子小食,#椰酥跳跳豬、#黃金椰絲蝦丸、#椰林火山脆薯條,🥤 特調飲品都好吸引,我哋加咗$58 order 粉桃椰香 。✨#日本黑毛和牛A4+吃到飽(17:00-21:00入座)成人 $488 一位✨#鴛鴦鍋|木瓜椰皇嫩雞鍋|牛夫人秘方麻辣鍋木瓜椰皇嫩雞鍋帶有椰子嘅清甜,雞肉鮮嫩;牛夫人秘方麻辣鍋則係夠辣夠香,適合鍾意重口味嘅朋友,兩者互補,不錯!日本黑毛和牛A4真係唔可以錯過,肉質極其細膩,入口即化,油花分佈均勻,食落去有濃郁肉香,搭配火鍋湯底,味道更加升華。✨#海鮮拼盤海鮮拼盤幾新鮮,鮑魚、蠔、同帶子都好鮮美✨#澳州和牛牛丸(2粒)牛丸咬落去有肉汁流出,味道濃厚,搭配火鍋湯底,增添咗麻辣感,必食!✨#特調雞尾酒🍸粉桃椰香 $58特調飲品清新可口,桃子味道濃郁,椰子香氣明顯,飲落去
旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
♡人均消費: $1192 @ 2
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
✨#鴛鴦鍋|木瓜椰皇嫩雞鍋|牛夫人秘方麻辣鍋
✨#海鮮拼盤
海鮮拼盤幾新鮮,鮑魚、蠔、同帶子都好鮮美
✨#澳州和牛牛丸(2粒)
✨#特調雞尾酒🍸粉桃椰香 $58
特調飲品清新可口,桃子味道濃郁,椰子香氣明顯,飲落去唔會覺得甜膩,平衡咗火鍋嘅油膩感。
✨自助區
除咗可以QR code落單order肉、海鮮等之外,自助區亦都有好多蔬菜同配料選擇,應有盡有,擺放衛生乾淨。
而家牛大人仲推出咗優惠活動,適逢DSE畢業季[學生狂歡時段],每位學生憑全日制學生證,於星期日至四21:00後入座可享有優惠!
* 「美國特級安格斯」套餐即減$30
* 「澳洲極上和牛」套餐即減$60
* 「日本黑毛和牛」套餐即減$90
另外牛大人仲有問答遊戲玩,通過答題贏取餐飲折扣等優惠,答中2題:即影即有一張,答中4題:即送鮑魚小吃拼盤共6隻 (3款特色鮑魚各2隻),答中5題:下次惠顧吃到飽套餐全單八五折,大家唔好錯過啦!