招聘中
月薪 (面议)
$16,500-$21,000
月薪
2021-03-25 1074 浏览
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【沙田荳子 值得一試】作為一間算係出名嘅餐廳,每日等入去Beans嘅人流絕對唔會少👨‍👩‍👦‍👦。去嗰日係星期六,即使一點零去到都仲好多人排緊,最後差唔多等咗成個鐘先入到去⏱。不過食完佢啲嘢就會覺得好嘅嘢係值得等耐呢個道理😋。~我是Menu~Angus Beef Cheddar Cheese Burger (3oz) $142同一般嘅漢堡好唔同🍔,呢款一睇個賣相就見到佢唔係用肉餅做中間層肉,而係新鮮煎好嘅牛扒🥩再喺上菜切件放入去。鍾意食Medium Rare嘅我哋一放入口都覺得好食到停唔到!再加上一堆薯條做配菜,唔怕會唔夠飽。Caesar Salad with Smoked Salmon $88好經典嘅一款沙律🥗,正所謂愈簡單嘅嘢愈難做出水準。呢間舖嘅基本功做得好好,爽脆嘅麵包,再加上鮮味嘅三文魚,完全無令人失望😛。Lychee n Rose Soda (12oz) $27 (單點 $35)想試吓飲有汽飲品嘅我哋嗌咗呢款梳打。呢杯嘢嘅賣相一嚟已經好驚艷,圓杯再加上粉紅透白嘅梳打🍹,令人忍唔住試咗啖。清新而又帶有微甜嘅味道,值得一試。Honey
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【沙田荳子 值得一試】

~我是Menu~

Honey with Lemon 檸檬蜂蜜 (All Day Menu免費加配)
雖然呢杯蜂蜜唔使加錢,但都無嗰種hea你嘅感覺。清新嘅檸檬味🍋夾埋甜而不膩嘅蜂蜜,值得一讚。

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و:最正嘅一點係即使Keep住有咁多人等,佢啲食物質素一啲都無差到😛,有啲想再去食。
(。・ω・。)ノ:好食嘅黃店,正啊( ´▽` )ノ 雖然已經食過幾次,但每次都有新嘢想試。又想再去喇!

地址:
Beans The Greenhouse (Grand Central Plaza) (沙田)
沙田鄉事會路138號新城市中央廣場5樓503號舖