2017-04-30 340 浏览
真心掛日本到狂叫朋友食日本嘢,終於有人show我,咁我地就食呢間放題。為左就我呢間有返工難放工嘅朋友,我地三個食830呢轉,人唔算多。一嚟到有個中間位,有哂熟食,甜品,雪榚雪條,飲品任拎,仲有湯!聽過朋友講佢心太軟好好食,要留啲quota係後面。刺身不錯,無雪味。壽司ok,啲飯唔會散嘅(之前食過啲飯一夾就散)。羊,真係,如果你好喜歡羊嘅話,麻煩留quota係羊度,好juicy,啲味鎖實哂,肥同肉比例好。一口芝士同一口榴連係絕對絕對不能錯過!鍋物叫左牛,好味。到心太軟,無令我地失望,好濃,細細舊一啖食落口好滿足,忍唔住叫多round。仲有牛流布丁,好濃嘅牛奶,唔似平時飲嘅牛奶,奶味濃。有樣不得不講,職員收碟超快手,令到枱面空間夠。而且亦好細心,好快帶到迷惘嘅客人搵到朋友。