#人生有限杯串燒店Yuki不嬲都鍾意食串燒😍今次去咗中環一間CP值好高嘅串燒店!➡️ @lifewithfinite.cup 人生有限杯串燒店(中環),佢哋竟然最平$10就可以食到一串串燒啦🥳🤩太親民啦!我哋order咗成枱都係嘢🤣特別推薦以下幾款俾大家,印象深刻!🥳✨📍 豚肉荔枝卷$15呢個係三月推薦之一,Yuki最鍾意食呢個!原來豚肉配荔枝嘅口感係咁特別,層次豐富,有甜有鹹,咬落去荔枝汁必晒出嚟🤭真係食唔停口📍鹽燒西班牙五花腩 $10!唯一一項係$10區點咗,就係佢哋嘅五花腩,未食之前聽講勁出色,試咗一啖,肉汁飛晒出嚟🤭📍椒鹽紫菜九肚魚配泰式辣醬$68椒鹽紫菜九肚魚,咬落外脆內軟!皮薄魚肉嫩🐟點埋泰式辣醬,味道都幾特別📍咖喱牛舌菠蘿包$58絕對係創意料理!菠蘿包牛舌仲有太陽蛋,食落味道豐富,牛舌好大份!菠蘿包外皮香脆😝📍有限杯之忌廉煮蜆 $68蜆肉好肥美,粒粒都係脹卜卜🤤忌廉配搭蜆肉,可以突出蜆肉嘅鮮甜味😈📍流心蛋薯仔沙律🥗$68賣相好有食慾😋 流心蛋流落超多蟹籽既薯仔沙律上面🤩真係好好食🤤做前菜一流📍蒜蓉燒蠔| 蒜蓉菜脯燒元貝 $48/2隻燒蠔同元貝都係好大粒好飽滿,一啖食落嘴超滿

#人生有限杯串燒店

📍 豚肉荔枝卷$15

📍鹽燒西班牙五花腩 $10!

📍椒鹽紫菜九肚魚配泰式辣醬$68

📍咖喱牛舌菠蘿包$58

📍有限杯之忌廉煮蜆 $68

📍流心蛋薯仔沙律🥗$68

📍蒜蓉燒蠔| 蒜蓉菜脯燒元貝 $48/2隻
燒蠔同元貝都係好大粒好飽滿,一啖食落嘴超滿足!元貝mix 菜脯咬落層次豐富🦪

📍港式蜜糖多士夾雪糕🍦$48
勁夾勁好食!香脆多士皮,內餡軟淋淋雪糕🍧仲有蜜糖嘅香甜味,勁夾!

另外我哋仲嗌咗好幾款唔同嘅串燒,又抵食又飽😝
Sapporo生啤仲買一送一✨
佢哋仲有其他特色美食,快啲去試下啦~

對餐廳評價❤️10分滿分💯
整體評分:8分
食物味道:9分
服務態度:9分
環境:7分
人頭消費:$400up
回頭率:80%

店舖資料📃
餐廳:人生有限杯串燒店(中環)
地址:中環九如坊6-10號地下C-D鋪
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖