上星期放復活節假前夕,約左同事好好慶祝收爐☺️同事話想食日本野,最後我地搵左位於尖沙咀富豪九龍酒店既一間和洋料理用餐🫶🏼🩷🇯🇵餐廳以木色為主調,環境佈置融入日式風格,氣氛一流!座位方面都好夠寬敞,店員安排我地坐卡位,坐得好舒服又夠privacy,岩晒傾計👯‍♀️❤️最近餐廳推出優惠❤️‍🔥凡惠顧任何紅/白酒、汽泡酒或清酒一支,加$50 就可以享用時令生蠔6隻,太吸引了🤩我地都叫左支白酒嘆下生蠔🦪🍸🍾❥ 意大利白酒配生蠔揀左支意大利白酒Paesello🍾好fruity又容易入口😚好岩女仔飲用💕生蠔係中size,有啖啖海水味,鮮甜爽口!$50就有6隻生蠔好抵😂❥ 鵝肝多士配無花果醬共有4件,好脆口既多士做底,面頭放住厚身既鵝肝,鵝肝油脂甘香,食落入口即溶🥰鵝肝多士連無花果醬一齊食,岩岩好取得平衡,感覺唔會膩🤎❥ 壽喜燒牛肉鍋新鮮熱辣辣,壽喜燒汁好香口♨️牛肉肉質鮮嫩多汁,口感豐富,有濃郁既牛肉味😚我地叫左一碗米飯share,撈飯食超正!❥ 美國特級肉眼伴紫薯蓉推介~~份量十足既肉眼扒‼️叫左5成熟,煮得岩岩好肉質仲係好粉嫩,牛味香濃,咬落口多肉汁,好淋唔會韌🥰點埋醬汁味道更加豐富👏另外,仲配上炒雜菇、
上星期放復活節假前夕,約左同事好好慶祝收爐☺️

最近餐廳推出優惠❤️‍🔥

❥ 意大利白酒配生蠔

❥ 鵝肝多士配無花果醬

❥ 壽喜燒牛肉鍋

❥ 美國特級肉眼伴紫薯蓉
推介~~份量十足既肉眼扒‼️
另外,仲配上炒雜菇、雜菜同紫薯蓉💜紫薯蓉口感順滑,我地清晒😜
2024-03-25