2021-03-19
平時一條條嘅烏冬就食得多,一塊塊嘅就真係好少見😆 果日一點去到唔算太多人,唔洗等位。入到去餐廳裝潢雅緻,環境衛生寧靜 空間感十足😇就算唔洗加一店員服務都好主動帶位斟茶👍🏻食物方面,個烏冬本身係凍凍地嘅❄️口感順口煙韌值得一試,不過反覆浸落啲湯到會搞到個湯好快凍曬😂有著有唔著啦~ 雞肉同天婦羅沾都係甜豉油湯底😋加茄子大蔥等配料🍆但味道上面就有少少唔同,雞肉果碗醬油味濃啲帶雞肉煎香嘅味,天婦羅果碗就比較清啖。天婦羅本身無咩調味(懷疑連鹽都無落🧂),主要食食材本身嘅味 可惜野菜唔得鮮甜。蝦好細隻但係係原隻拎去炸 實實在在🦐儘管如此,個人都係唔太推介大家食😥 致命傷係炸粉雖然好薄 但係唔脆而且好油淋淋😩 本來以為得七塊 但係最後食完比想像中飽。因為個碗同匙羹細 所以食起上黎都要少少技巧🤣不過都未算好狼狽,睇黎小編筷子功力都唔錯😎整體而言,我覺得食呢間體驗>味道,烏冬係幾唔錯但係配料有待改進,如果要試個人推薦雞肉!🌟 雞肉入沾白布烏冬 ($86)🌟 天婦羅沾白布烏冬 ($115)味道:🌕🌕🌕🌖🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:🌕🌕🌕🌗🌑
🌟 雞肉入沾白布烏冬 ($86)
🌟 天婦羅沾白布烏冬 ($115)
味道:🌕🌕🌕🌖🌑
環境:🌕🌕🌕🌕🌑