2022-06-20
🚶🏻位置:觀廣行入去,喺找換店隔離有部𨋢,直上就係(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)環境:一樣係超級大,鋪內係長方形的,分開三個area,中間係野食,側面兩區係座位( ´ ▽ ` )ノ食物:食物種類有好多,每區都試咗吓♥️點心🥧係用蒸爐蒸出嚟嘅港式點心呀😭♥️入面當然唔少得燒賣小籠包等點心啦,試咗吓灌湯餃都幾正,面頭唔仲鋪咗蟹籽日式🇯🇵入面有剌身亦有壽司🍣,記得要戴住個貼紙出去呀!我哋無試到壽司同卷物,諗住留位比其他嘢食😆三文魚壽司不錯👍🏻歐式🇪🇺有五款炸物,全部都係炸好咗,用燈照住保持温度。食落唔會話好稔,但當然都唔會脆到好似啱啱炸起咁~燒肉🥩重點推薦金沙骨同韓式嘅肉!醃得非常入味👍🏻另外試咗雞軟骨,肉唔算好多,我牙軟有啲咬唔到雞軟骨😆浪費咗😭蔬菜🥬原汁原味嘅蔬菜點煮都係咁好味( ´ ▽ ` )ノ 大家記得一定要試牛油粟米🌽!花茶🌱上次食大埔分店無試到係個遺憾,今次補返咗啦!😆我哋揀咗玫瑰、洛神花、紅棗,最後好酸!!😂😂😂大家記得揀花茶嗰種盡量唔好多過三款呀~甜品🍮去第二轉有啲已經無咗啦( ; _ ; )/~~~ Tiramisu 同Brownie食咗一轉就無曬ಠ_ಠ 雪糕係用日本牛乳整,食落奶味特別重(
食物:
食物種類有好多,每區都試咗吓♥️
點心🥧
日式🇯🇵
歐式🇪🇺
燒肉🥩
蔬菜🥬
花茶🌱
甜品🍮
去第二轉有啲已經無咗啦( ; _ ; )/~~~ Tiramisu 同Brownie食咗一轉就無曬ಠ_ಠ 雪糕係用日本牛乳整,食落奶味特別重( ´ ▽ ` )ノ
——————————
👭🏻人數:2