2025-06-02
臨近周年紀念,我哋都搵緊有咩慶祝紀念日主題或者慶祝生日嘅餐廳🥰發現原來銅鑼灣就有一間慶祝生日個特別日子既好地方!星期五六仲會有主題表演添㗎😛聽講會員仲有好多優惠,我哋一於去試吓~📍魚子醬蟹肉多士奢華享受!黑魚子醬配搭蟹肉多士真係一流!咬落每啖都食到魚子爆珠😝😝📍松露野菌忌廉湯飲一啖落去滿滿野菌鮮甜味,飲落去好絲滑既湯!有驚喜~😳📍泰式酸辣豚肉豚肉配泰式酸辣醬汁,配搭一流!豚肉超多汁!食完仲想食多幾串㖭啊🤣📍烤羊架烤得啱啱好~咬落多汁又彈牙,食完個人暖笠笠😛📍南瓜蟹肉燴意大利飯香甜南瓜意大利飯識落口感覺勁清甜,入邊仲有帶子、黑魚子、大粒蜆、蝦肉,層次感豐富!唔會好膩~🥳📍Meta Dessert Platter全晚重點嚟啦!超有儀式感打卡慶祝甜品拼盤😍仲可以點埋煙花!打卡一流,超級靚啊🤩🤩🤩儀式感十足!一定要帶另一半過嚟啊🥰上面有好多唔同嘅精緻甜品,馬卡龍、蛋糕仔等!可以試晒唔同嘅種類嘅甜品😝禮拜五六過去食,仲有現場嘅音樂表演,氣氛好好㗎可以邊食飯邊睇show🥳快啲過嚟預約打卡啦~~對餐廳評價❤️10分滿分💯整體評分:8分食物味道:8分服務態度:10分環境:10分人頭消費:$500up回頭
📍魚子醬蟹肉多士
📍松露野菌忌廉湯
飲一啖落去滿滿野菌鮮甜味,飲落去好絲滑既湯!有驚喜~😳
📍泰式酸辣豚肉
📍烤羊架
烤得啱啱好~咬落多汁又彈牙,食完個人暖笠笠😛
📍南瓜蟹肉燴意大利飯
📍Meta Dessert Platter