2022-08-19
係中環嘅越式餐廳,staff勁友善,野食又好食又夠大份,性價比高。幾個frd一人一支啤酒,都幾開心🤤🌟 炸海鮮籃 $98好大份好驚喜🤩有魷魚、原隻虎蝦(2隻)、青口(6隻)、乾蔥、秋葵、雞髀菇,配兩隻好好味嘅醬,分別係越式辣青醬同炸雞醬,兩隻秘制醬都超好食!🌟 燒魷魚 $78大大條魷魚,彈牙爽口,個燒汁好香口,每啖魷魚都掛住好多汁,勁惹味😍🌟 越式燒豬肉 $78燒豬肉香口,肉質夠厚又軟唸,加咗炸洋蔥,一個字:正!小編下次會試下越式燒豬肉滑蛋飯,佢配椰奶薑蓉花生醬,應該重好食🤩🌟 雞湯什菜 $88菜配雞湯好清甜,連個都雞湯好好飲,感覺好養生😙餐餐都係出面食嘅小編好耐都無食菜了,大滿足🥹🌟 越式檸檬葉酸甜雞粒 $108炸雞粒酸酸甜甜,好脆口,但啲炸粉一啲都唔厚,配飯好開胃🤤整得好出色🌟 越南經典水果茶 $48水果有大樹菠蘿、龍眼、橙,清清甜甜,好飲~🌟 冰搖越南咖啡特調 $48咖啡加咗燒菠蘿汁,甜甜地幾新奇🤣都因為咁咖啡味就唔係咁出,如果鍾情純咖啡嘅朋友就未必咁鍾意*另收加一服務費
🌟 炸海鮮籃 $98
🌟 燒魷魚 $78
🌟 越式燒豬肉 $78
🌟 雞湯什菜 $88
🌟 越式檸檬葉酸甜雞粒 $108
🌟 越南經典水果茶 $48
水果有大樹菠蘿、龍眼、橙,清清甜甜,好飲~
🌟 冰搖越南咖啡特調 $48
*另收加一服務費