2020-05-25 1113 浏览
上次晚市同朋友食过都觉得唔错,今日就同佢黎食个下午茶先xpp茶市由两点半开始,当中有十多款不同配搭既优惠茶餐平均都系廿几三十蚊,价钱相当贴地!!!就算今日系平日都有唔少人流,我地都要拎票等左阵先有得入坐~~睇左一轮,我就决定要个肉松蛋饼配蕃茄通粉餐,朋友就嗌左个红烧盐酥鸡扒米线转蕃茄浓汤(+4蚊)~~除此以外,我地仲要左一份卤水拼盘share食:)呢度上菜既速度都好快,唔洗十分钟就经已齐晒食物,可以开动啦~~~~蛋饼可以拣要火腿或者肉松做馅,我就要左肉松,份量都不少,每啖都食到微甜既肉松😊😊配上既通份虽然唔系大大碗,但都绝对唔系迷你size,食完件蛋饼之后再食通粉,顿时觉得今晚个餐都唔洗食xpp而朋友都话佢个米线份量几多,完全唔觉得系茶餐份量,似系其他地方既午餐份量!!个卤水拼盘都好丰富~~最爱又淋又入味既牛肚:)朋友跟餐加3蚊要左杯冻既梅子绿茶~我就跟餐补钱要左杯仙气水果茶!味道够fresh又解渴,夏天饮真系一流 :)

茶市由两点半开始,当中有十多款不同配搭既优惠茶餐

平均都系廿几三十蚊,价钱相当贴地!!!

除此以外,我地仲要左一份卤水拼盘share食:)

个卤水拼盘都好丰富~~

最爱又淋又入味既牛肚:)

朋友跟餐加3蚊要左杯冻既梅子绿茶~

我就跟餐补钱要左杯仙气水果茶!
味道够fresh又解渴,夏天饮真系一流 :)
用餐时段
下午茶