2024-06-13
趁住我幾位好朋友黎到訪,我哋決定去試下呢間位於銅鑼灣嘅咖啡座「HeSheEat」,聽講佢哋啲嘢食真係有獨特之處,而且價錢合理,所以覺得必須一試。特別推薦以下幾款特色菜品:灸燒三文魚丼推介指數🌿🌿🌿🌿🌿佢嘅炒飯味道實在,而且燒三文魚非常美味,獨特嘅西日fusion,我哋大家都很喜歡。燒春雞黑松露燴意大利飯推介指數🌿🌿🌿🌿春雞焗得恰到好處,而且意大利飯好濃黑松露嘅味道,係一道豪華嘅菜餚。黑咖啡推介指數🌿🌿🌿一杯磨得好的咖啡,香而醇,對於愛咖啡嘅我和我嘅朋友都感到非常滿足。肉桂蘋果拿破崙推介指數🌿🌿🌿🌿肉桂配上蘋果,佢嘅甜味同滋味結合埋一齊,每一口都係一種享受。士多啤梨麻糬梳乎厘班戟配士多啤梨雪糕推介指數🌿🌿🌿🌿🌿士多啤梨班戟下面藏住一粒雪糕,麻糬質感又軟又糯,實在係一道令人心花怒放嘅甜點。「HeSheEat」不但環境舒適,食物精緻,味道又有獨特之處,實在係一間無可挑剔嘅西式咖啡座。
特別推薦以下幾款特色菜品:
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿