成班朋友見到呢度出咗新「炎夏椰樂祭」啱晒鍾意椰子味嘅我哋❤️ 最正緊係「日本A4黑毛和牛」放題~ 仲送和牛牛丸同海鮮拼盤,性價比高👍🏻呢期仲有玩「知識就是折扣」活動,答題得到證書🤣 仲有機會贏埋鮑魚拼盤同折扣🥣木瓜椰皇嫩雞鍋湯底未開餐飲咗個湯先👍🏻 木瓜清甜,椰皇香濃,湯底滋補唔膩,仲有嫩雞件❤️日本A4黑毛和牛賣相靚就唔使講,油花均勻,食過就知咩叫入口即溶,牛味濃郁🤩 點埋生蛋更滑,食咗幾round都唔夠🥢澳洲M9和牛牛丸每人送兩粒,咬落爆汁,超正🥢海鮮拼盤有生蠔、帶子、魷魚同鮑魚,新鮮度高,特別係任食鮑魚,食到停唔低👍🏻椰子小食好有創意,椰酥跳跳豬外酥內嫩,椰絲加爆糖,食落噼啪作響,幾得意。黃金椰絲蝦丸彈牙鮮甜,椰絲提香。椰林火山脆薯條炸得香脆,配椰子風味醬,開胃又解膩。香椰火焰醬微辣帶椰香,配和牛好夾;椰汁美奶滋清新,涮海鮮一流🥢甜品香芋椰漿脆脆芋頭香濃,椰漿滑順,配脆粒口感豐富,食完好滿足。🥤特調飲品試咗粉桃椰香,桃味清甜,椰香突出,唔太甜好解渴;藍調微風,酸爽冰涼

🥣木瓜椰皇嫩雞鍋湯底

❤️日本A4黑毛和牛

🥢澳洲M9和牛牛丸
每人送兩粒,咬落爆汁,超正

2025-07-28