上到13樓嘆「正宗」意大利菜。。。現場所見都好full,好彩有訂枱餐牌佢本餐牌好得意,好似個盒,入面仲有不少選擇,仲特別標明係素食。。。 so attractive .... 不過期望愈大[下一句,請填充題] 煙芝士沙律,有我鍾意的火箭菜,煙芝士一條條又好似日本魷魚絲!不過,可能吃慣大堆頭的「本地化」食品,唔知意大利的沙律係咪咁樣呢?!芝士同火箭菜以外,真的什麼也沒有。。。 上來番茄橄欖長通粉,熱騰騰,當然好吃,點知「乜辣ge?」友人答道:「係呀,辣gar」啞咗,因為咬咗咁多啖,先至有一啖覺得有辣味!!廚師係咪忘了「混醬」? 炸洋葱圈大大個,好開心 不過佢個炸漿硬到。。。係咪都係意大利特色?三個人,今晚特別細食,[又或已經熱到唔想食,請按下面分解]只叫了三款食品,多謝HK$24x [連加一]環境室內環境也不錯,但音樂實在太大,朋友傾計好辛苦!可以從窗看到商埸,別具空間感!但要坐在窗邊,最好選冬天,因為樓底低,我地俾射燈照到可以做乳豬!服務服務,算不錯,但一定要讚,之前打電話訂枱,服務員好禮貎解釋不一定有窗邊位(當初唔知咁多射燈),我本來已經話「咁冇所謂啦」服務員仲好主動話幫我先備註定

餐牌

煙芝士沙律,有我鍾意的火箭菜
,煙芝士一條條又好似日本魷魚絲!
芝士同火箭菜以外,真的什麼也沒有。。。

啞咗

炸洋葱圈大大個,好開心
 不過佢個炸漿硬到
。。。係咪都係意大利特色?

室內環境也不錯,但音樂實在太大,朋友傾計好辛苦!

服務,算不錯,但一定要讚,
之前打電話訂枱,服務員好禮貎解釋不一定有窗邊位(當初唔知咁多射燈),我本來已經話「咁冇所謂啦」服務員仲好主動話幫我先備註定,到場再安排!very good and impressive

總結,服務好好,但食品,可以入口。。。還是「本地化」的意大利菜,較適合我吧!
煙芝士火箭菜沙律, 味道好, 但真係好清
番茄橄欖長通粉, 突然變辣
炸洋葱圈, 個脆漿好硬!!
佈置有氣氛, 但音樂大,人聲吵耳,...不太浪漫
餐廳內看商場,good view!
餐牌尤如盒, 好得意
有好多款式
有特別標明素菜
2012-06-06
庆祝纪念
生日
佈置有氣氛, 但音樂大,人聲吵耳,...不太浪漫
餐廳內看商場,good view!
餐牌尤如盒, 好得意
有好多款式