朋友生日想食蠔🦪今晚book左中環喜多嬉牡蠣屋日本生蠔放題😊餐廳提供$498/598/698三種價位兩小時任食任飲無酒精飲品放題🤩我地就揀咗中間598套餐😬而鍾意飲酒嘅朋友可以加$58 Sapporo啤酒任飲添🍻先付時令海鮮湯配料有蝦仁🍤帶子及蜆肉☺️飲落鮮味十足👍頭盤特色八宮格🍱蟹肉凍🦀象拔蚌刺身、牛肉沙律🥗月見免治雞肉串🐣茶漬飯、燒白鱔、涼拌秋葵及拖蘿三文魚子蓉🤩酥炸牡丹蝦🦐即叫即炸熱辣辣😊肉質彈牙仲非常香口😍任食北木島生蠔🦪伴土佐酢啫喱🥰生蠔唔算大隻但肉質嫩滑帶有海水味🤩任食蒸蠔及帆立貝🐚蒸蠔好講究火喉🤭蠔身仲充滿蠔汁唔乾身😬燒帆立貝相對乾身但鮮甜☺️餐廳仲提供幾款醬汁選擇🤗我地就鍾意原味或蒜味令蠔身鮮味提升👍松葉蟹五島手延湯烏冬烏冬幼身彈牙爽滑🤗蟹鉗啖啖肉🦀湯底夠清甜👍飲埋啲湯胃變得暖粒粒🥰串燒都多選擇🤗我地點左🐥七里香、雞大腿肉串、雞心🐣豬頸肉及雞中翼、雞腳根😊仲有燒蕃薯仔及翠玉瓜串👍甜品櫻花🌸脆餅夾住葡萄酒雪芭及黑糖厥餅唔會太甜🤩賣相仲好靚😍總結呢間放題食物豐富款式選擇又多🤗鍾意食蠔放題既您地快啲book位試下啦🥰

先付時令海鮮湯配料有蝦仁🍤帶子及蜆肉☺️飲落鮮味十足👍

頭盤特色八宮格🍱
蟹肉凍🦀象拔蚌刺身、牛肉沙律🥗月見免治雞肉串🐣
茶漬飯、燒白鱔、涼拌秋葵及拖蘿三文魚子蓉🤩

酥炸牡丹蝦🦐即叫即炸熱辣辣😊肉質彈牙仲非常香口😍

松葉蟹五島手延湯烏冬