2023-04-22 1223 浏览
一间位于大角咀的一间隐世意大利菜,装修极有西式风格情怀,食物质素更是令人惊喜,除了欧式Pizza选择之外,更有多款意粉选择。价钱亦非常贴地,绝对是你假日欧陆午餐之选!___Pizza con prosciutto scamorza HKD$108(Lunch set)呢个Pizza绝对系诚意之作,每一枱枱面上一定会见到佢嘅踪影!Pizza即叫即做,热辣辣送上到你面前,批边非常脆身,如果你系批边控,你绝对会爱上佢。批底亦相当有口感,配上烟熏芝士简直是人间美食,令你有一种相见恨晚嘅感觉!午餐配有香草面包、餐汤或沙律,仲附送一杯饮品,呢个价钱真系超值之选!GNOCCHI HKD$98(Lunch set)呢个薯仔粉团系佢地自家制HANDMADE粉团!先讲佢嘅蕃茄肉酱汁,味道比我相像中清新,食得出蕃茄嘅甜香,唔会完全比肉汁抢走蕃茄香味,味道平均,食落唔会有腻感,欣赏!薯仔粉团亦都相当特别,相信唔系度度地方都可以食到,粉团带有薯仔泥嘅质感,同时保留咗面粉嘅口感,非常特别嘅组合,绝对值得你一试!___评价: 🍽️ 正宗意大利菜 🍕 美食推介💯 CP值极高 ❤️ 治疗系美食推介指数:❤️❤️❤️
___

GNOCCHI HKD$98(Lunch set)

___
评价:

🍽️ 正宗意大利菜
🍕 美食推介
💯 CP值极高
❤️ 治疗系美食

推介指数:❤️❤️❤️❤️❤️
(五个心心为满分)