推介:⭐️⭐️————————————Golden Afternoon Tea$288 per person / $488 per couple⚠️只供六日及公眾假期 3pm-5pm⚠️有加一⚠️如想坐窗邊位,最好早兩至三星期Book————————————首先講環境,嚟Aqua都係為咗佢個無敵維港景😍 但佢晏奏會拉咗半遮光簾,所以即使坐窗邊望景都蒙咗😕 況且我哋坐唔到窗邊,所以就係望住個景+窗邊嘅人背影🥲同埋窗邊啲枱都放得幾埋,感覺冇咩私隱🤔最唔滿意嘅就係佢啲音樂,係強勁開Party個款,開到好大聲好嘈😓完全冇哂High Tea 個悠閑feel————————————鹹點除咗最上個Cone叫稍為好食之外,其餘鹹點都唔掂👎🏻火雞胸三文治個包好Un三文魚子蛋餅都係冇味兩件炸物凍冰冰其他都不值一提,好失望🤦🏻‍♀️.Golden Dessert Room 甜點係自己行出去Dessert Room任攞種類都算多,但好多Cake/焦糖燉蛋/tiramisu要自己𢳂,比人𢳂到賣相好衰😬.朱古力噴泉(士多啤梨、哈密瓜、菠蘿)生果都新鮮好食Macaron (咖啡、士多啤梨、朱古力、其他)味道幾濃,唔會好死甜焦糖
推介:⭐️⭐️
Golden Afternoon Tea
⚠️只供六日及公眾假期 3pm-5pm
⚠️有加一
⚠️如想坐窗邊位,最好早兩至三星期Book
————————————
首先講環境,嚟Aqua都係為咗佢個無敵維港景😍
同埋窗邊啲枱都放得幾埋,感覺冇咩私隱🤔
鹹點
除咗最上個Cone叫稍為好食之外,其餘鹹點都唔掂👎🏻
火雞胸三文治個包好Un
三文魚子蛋餅都係冇味
兩件炸物凍冰冰
其他都不值一提,好失望🤦🏻‍♀️
Golden Dessert Room
甜點係自己行出去Dessert Room任攞
朱古力噴泉(士多啤梨、哈密瓜、菠蘿)生果都新鮮好食
焦糖燉蛋(咖啡味)幾特別
朱古力蛋糕不過不失
朱古力撻幾好食
紅莓/藍莓奶凍一般般
芒果慕絲幾香好食好
飲品
Peach Rose Beetroot & Sparkling Rose Tea
唔藥水味,甜甜地嘅Mocktail
Strawberry Yuzu & Sparkling Green Tea
呢個好飲啲,酸酸甜甜
——————————
整體來講,鹹點真係不了🙅🏻‍♀️ 甜點都好一般
$488兩人再加一咁嘅質素好唔抵👎🏻唔推介