💖 丰盛阁 (马湾)✨马湾珀欣路33号挪亚方舟度假酒店〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰日前带妈咪去左挪亚方舟度假酒店,喺餐厅享用新推出既「花语逸志海景下午茶」兼且观赏180 度全海景🏞,可以望到青马大桥&汀九桥🌉。「花语逸志海景下午茶」有十款美点用左花糸食材或造型🌸🪻🌹👇🏻咸点🥐-盐渍樱花迷你刺身丼🍱:当中有三文鱼粒同赤虾,觉得都好满足❤-芥末龙虾玉子烧🦞:玉子烧配搭细细粒龙虾肉又几夹🤫,一啖一蛋+虾😎。香煎带子多士配洛神花果酱🍘:有呢个多士配埋酸酸甜甜嘅无花果果酱确系生色不少👍🏻胡麻酱蟹肉三文治🥪:中间夹杂着巨量蟹肉😍,有惊喜。红菜头三文鱼玫瑰🌹:用红菜头腌制过嘅烟三文鱼,令色泽更加似玫瑰😚,IGable📸 👇🏻甜点🍬蓝莓薰衣草蜂蜜奶冻🫐:唔会太甜,啲蓝莓又够大粒🤩,口感清新。士多啤梨玫瑰慕丝配白酒啫喱🍓:中意白酒嘅朋友仔应该会劲钟意,因为食落就好似饮紧士多啤梨味嘅白酒咁,打卡一流。紫罗兰柠檬杯子蛋糕🧁:当中嘅柠檬味好突出❣,同淡淡嘅紫罗兰互相融合樱花意大利软芝士冻饼🧀: ,食完成口花香😍蔓越莓松饼🥞:香莓果味浓郁🍓。

💖 丰盛阁 (马湾)
✨马湾珀欣路33号挪亚方舟度假酒店
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
「花语逸志海景下午茶」有十款美点用左花糸食材或造型🌸🪻🌹
👇🏻咸点🥐
胡麻酱蟹肉三文治🥪:中间夹杂着巨量蟹肉😍,有惊喜。

👇🏻甜点🍬
樱花意大利软芝士冻饼🧀: ,食完成口花香😍
蔓越莓松饼🥞:香莓果味浓郁🍓。
2024-04-14
等候时间
10 分钟 (堂食)
庆祝纪念
母亲节