2020-12-12
《拉麵界清流🍜》———————————————-#阿夫利拉麵 🇯🇵-呢間日本過江龍嘅柚子口味拉麵,一直都好出名,早排見到eatigo做半價一於試吓佢😍-餐廳行日式簡約設計,地方寬敞,而且採取自助式服務,諗到食咩就係出面嘅自助機度點餐,省卻好多接觸再埋加一😂fit哂疫情期間食得安心又放心🥰-柚子甘露沾麵嘅麵質厚實,採取幼面,非常有咬口,帶點麥香味,有啲似蕎麥麵。沾麵湯底帶有柚香,認真開胃清爽,配搭埋沾面一啲都唔油膩,角切叉燒肉質亦相當嫩滑,整體口味好適合女士們👯♀️-醬油拉麵都唔錯,鹹香比較突出,豬骨湯底都幾濃郁,透點柚子嘅酸酸甜甜,都幾清新🍋另外追加咗個辣醬油蒸餃子,感覺有啲似紅油抄手,餃子嘅size就大大隻,幾抵食😚-⭐️價錢參考:(eatigo半價,無須加一)柚子甘露沾麵: $54柚子醬油拉麵: $49辣醬油蒸餃子四件:$24- 🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$65
———————————————-
#阿夫利拉麵 🇯🇵
⭐️價錢參考:(eatigo半價,無須加一)
柚子甘露沾麵: $54
柚子醬油拉麵: $49