2021-08-30
《必撐日式居酒屋🏮》———————————————-#朝ASA 🇯🇵-同男朋友仔想拍下拖,又唔想同人迫,就專登搵咗間隱世日式居酒屋,充滿謐靜舒適氛圍,啱哂談心放鬆下❤️餐廳裝修夠晒有格調,而且係良心店,點可以唔撐💪🏻-🐮 薄牛豆腐壽喜燒壽喜燒鍋物完全係我哋嘅至愛😍湯底非常濃郁帶甜香,唔係平時食嘅港式死鹹味,而且牛肉完全唔嚡口,唔會過熟,新鮮嫩滑,配搭埋橙黃色嘅日本生雞蛋,格外具日式風味🎌-🦀 北海道蟹肉糕魚干燒呢款小食都幾特別,好少見,賣相相當精緻,魚干燒得好香脆,一口size啱晒做前菜💓🐟 岩鹽燒鯖魚同🐣岩鹽燒慢煮雞扒都燒得好有火喉,炭燒味香濃,只係要小心鯖魚有啲細骨,大家要小心食啊😆💛 朝玉子燒夠哂香甜,彈牙有層次🥚🍶 清酒煮蜆十分鮮甜,隻隻蜆肉都咁飽滿,一啲沙都無~-🥂 乳酸梳打賣相好靚,漸變色打卡一流,我哋嗌咗兩種口味,一種係巨峰提子🍇,一種係蜜桃🍑,梳打味好出☺️-⭐️價錢參考:(另收加一)薄牛豆腐壽喜燒: $118北海道蟹肉糕魚干燒: $118岩鹽燒鯖魚: $68岩鹽燒慢煮雞扒: $58朝玉子燒: $68清酒煮蜆: $58乳酸梳打:$38🍌抵deal 指數:9/10💰人均消費:$
———————————————-
#朝ASA 🇯🇵
🐮 薄牛豆腐壽喜燒
🦀 北海道蟹肉糕魚干燒
💛 朝玉子燒夠哂香甜,彈牙有層次🥚
🍶 清酒煮蜆十分鮮甜,隻隻蜆肉都咁飽滿,一啲沙都無~
⭐️價錢參考:(另收加一)
薄牛豆腐壽喜燒: $118
北海道蟹肉糕魚干燒: $118