2023-03-18 206 浏览
地址在工厦,但比想象中易去,就系地铁站旁,上一层楼梯就到左,而且门外装饰得好有格调😊- ⭐️推介⭐️ 杂锦天妇罗🍤 💲88一碟有齐三样野(虾、紫薯、仲有一款记唔起😆),每款两件,两个人食好fit👍🏻- ⭐️推介⭐️ 金龙卷🐲 💲98睇食评见好出名,就叫来试试,三文鱼、炸虾、芝士既配搭真系冇得输😍仲要有整埋只龙头同龙尾,for埋你打卡😆- 炸鸡芝士卷🐥 💲58两款都芝士之下,呢款就有少少比下去,食落比较似鸡肉卷,不过不失。- 柚想虾你沙律🥗 💲98的确系超多水果系入面,苹果、柚子、牛油果、车厘茄⋯⋯⋯⋯而且无敌大盘,我估4个人先食得晒😆系清新好味既👍🏻- 日式冷面🍜 💲92都系超级大碗,相信如果食晒佢,就唔会再食到其他野😅 面几弹牙爽口,不过不失。系工厦入面系一个几舒服既角落,食物都算几美味,系叫既时候点得太多卷物、沙律同面,好快已经好济,试唔到太多特色及值得推介既野~整体都系几精致好味既一餐!

- ⭐️推介⭐️ 杂锦天妇罗🍤 💲88

- ⭐️推介⭐️ 金龙卷🐲 💲98

- 炸鸡芝士卷🐥 💲58

- 柚想虾你沙律🥗 💲98

- 日式冷面🍜 💲92

~整体都系几精致好味既一餐!