2022-05-27
相信大家都唔陌生,放寬有晚市堂食之後,依然係勁多人排隊食,就知道佢係幾咁有魅力啦🫣🌊喜歡就記得Share/Bookmark🔖#小胖遊大圍🐠 —————————————————🔹手撕雞腸粉 $38 (另加芫荽 $10) 手撕雞啖啖肉,肉質唔會太鞋口🐔份量都算多!點了BB辣🌶唔會太辣,食落又會有個種麻辣嘅香😚個人認為有辣真係正好多,惹味啲,就算唔食辣都會覺得過癮😛腸粉夠滑,配埋豉油同麻醬,重口味嘅你一定鍾意食🥢芫荽控要試!🍀加咗芫荽之後,成件事更加香,多咗一分小清新,所以芫茜又叫香菜😂,但加$10就貴咗啲囉🥲(試下返屋企自己加😂) 除咗腸粉,仲可以配白飯🍚或者印尼撈麵,但係手撕雞本身夠濃味,而印尼撈麵都偏鹹,就唔建議太呢個組合🤣—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌘🤑性價比:🌕🌕🌕🌕🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌑🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌘🌑🌑🤤回頭率:🌕🌕🌕🌕🌖.♟Overall♟間唔中就會心思思想食,晚餐加餸之選/直接啪一盒雞飯$38都唔算貴,仲係無骨🦴啖啖肉😋好辣嘅你仲可以挑戰18級地獄辣🌶,唔食得辣可以揀原味你預咗要排隊同等🦥
🌊喜歡就記得Share/Bookmark🔖
#小胖遊大圍🐠
—————————————————
🔹手撕雞腸粉 $38 (另加芫荽 $10)
手撕雞啖啖肉,肉質唔會太鞋口🐔份量都算多!
腸粉夠滑,配埋豉油同麻醬,重口味嘅你一定鍾意食🥢
—————————————————
🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌘