2020-10-15 36 浏览
推介:⭐️⭐️———————见到网上话Burger Joys系香港No.1嘅美式汉堡,就紧系试吓。至于点解摆薯条做封面,就系因为薯条吸引啲🍟>🍔西营盘店好细,只系坐得十个人左右,全部系Bar枱Bar凳,所以唔太舒服—————————芝士牛肉汉堡 $109经典汉堡嚟讲真系几失望👎🏻 先讲个包,系煎烘过几脆,配菜几新鲜。但主角牛肉唔Juicy之余仲冇咩牛肉香味。以呢个价钱咁嘅质素真系唔太接受到,只系一个非常普通嘅汉堡,被人吹大了-鱼柳汉堡 $89包同配菜都OK,鱼柳唔会炸得太硬,鱼肉都几嫩,沙律酱都够。都系个句,以呢个价钱可以再好食啲-套餐 + $41(汽水/ 啤酒 + 薯条)热溶芝士薯条 (+$11)薯条明显见到系现成薯仔批出嚟,几香薯仔味,即叫即炸热辣辣🔥配埋芝士冇得顶 抵唔抵就见人见智......—————————整体来讲,汉堡好普通之外,所有嘢都有啲overpriced ($150先食到芝士牛肉汉堡一个set......)个人觉得质素比唔上价钱,唔太recommend -❤️更多食评请支持IG:namnam_happyshare
推介:⭐️⭐️
———————
—————————
芝士牛肉汉堡 $109
鱼柳汉堡 $89
套餐 + $41
(汽水/ 啤酒 + 薯条)
热溶芝士薯条 (+$11)
—————————
❤️更多食评请支持IG:namnam_happyshare